Chinees tolk & vertaalbureau DFY Tekst

Informatie over TolkenCard image cap

Tolken

Tolken worden ingezet zowel consecutief (niet gelijktijdig tolken wanneer de spreker spreekt) als simultaan (gelijktijdig ) voor diverse disciplines: gerechtstolken,  gesprekstolken; tolken voor technische, commerciĆ«le, juridische en medische zaken; tolken voor kunst en cultuur en tijdens een delegatiebegeleiding. De tolken die wij inzetten zijn geregistreerde bij het Bureau Wbtv.

Beëdigde tolken

Beëdigde tolken zijn tolken die door de rechtbank zijn beedigd. Tevens is het vereist dat deze tolken staan ingescreven in het register van het Bureau Wbtv. Voor sommige situaties is het vereist dat er gebruik wordt gemaakt van een beëdigde tolk. Zo is in het strafrecht voor de rechtbank een beëdigde tolk vereist. Ook bij de notaris dient er een beëdigde tolk bij het verlijden van de aktes aanwezig te zijn indien de bijstand van een tolk nodig is.

Card image cap
Openingstijden:
  • ma t/m vr 9:00 - 17:00
  • Adres:
    IJdok 23,
    1013 MM Amsterdam
Card image cap

Congres tolken

Veelal worden er bij congressen simultaan tolken ingezet. Voor deze tolken geldt dat zij een gespecialiseerde achtergrond hebben en zeer bekend zijn met het onderwerp. Voor medische congressen worden bijvoorbeeld tolken ingezet die medisch geschoold zijn, en voor off-shore olie en gas, worden tolken ingezet met een chemische en natuurkundige achtergrond.

Offerte Op maat

U kunt ons via onderstaande link een verzoek indienen voor een gespecificeerde offerte.

WhatsApp

Vertaalbureau 25 Jaar

Lees over de totstandkoming van het Chinees tolk- & vertaalbureau Dong fang Yuan.

Achtergrondinformatie